Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ Γ.Μ. ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΔΕΗ

Αναδημοσιευση από το Thebestnews

"Η ΔΕΗ κατευθύνεται στην υπογειοποίηση όλων των γραμμών σε Ρίο, Πάτρα και Μεσσάτιδα- Τι είπαν στο Νομάρχη
Για τις περιοχές Βελβίτσι, Καστρίτσι, Περιβόλα, Ρωμανού και Εγλυκάδα.
πριν μισή ώρα


Στην υπογειοποίηση σε όλο το δίκτυο του πολεοδομικού συγκροτήματος Πατρών κατευθύνεται πλέον η ΔΕΗ, όπως είπε στον Νομάρχη Αχαΐας Δημήτρη Κατσικόπουλο ο Διευθυντής της Διεύθυνσης ΔΕΣΥΝ της ΔΕΗ κ. Γεωργόπουλος. Ο κ. Γεωργόπουλος επικοινώνησε σήμερα το πρωί τηλεφωνικά με τον Νομάρχη και του ζήτησε να του αποστείλει τις απορριπτικές αποφάσεις του Νομαρχιακού Συμβουλίου για τις μελέτες της ΔΕΗ που αφορούν τις γραμμές μεταφοράς στους Δήμους Ρίου, Πάτρας και Μεσσάτιδας.

Ο Νομάρχης τον ενημέρωσε για τις αντιδράσεις των κατοίκων (καθώς όλοι επιθυμούν υπογειοποίηση) και για τις παλαιότερες αποφάσεις τόσο του Νομαρχιακού Συμβουλίου όσο και του Δήμου Πατρεων για υπογειοποίηση των γραμμών στις κατοικημένες περιοχές και συγκεκριμένα στο Βελβίτσι, το Καστρίτσι, την Περιβόλα, του Ρωμανού και την Εγλυκάδα.

Ο κ. Γεωργόπουλος είπε στο Νομάρχη ότι θα σταλεί νέα μελέτη που θα προβλέπει την υπογειοποίηση των γραμμών στις παραπάνω περιοχές.

Πράγμα που σημαίνει ότι η απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου να απορρίψει τις μελέτες, αποβαίνει προς όφελος των κατοίκων των παραπάνω περιοχών."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου