Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Άγριος καυγάς Λιακόπουλου και Δεμαρτίνου στο Ν.Σ

Αναδημοσίευση από το "The best news"

"Σε γερό καυγά μεταξύ του Δημάρχου Ρίου Χρήστου Λιακόπουλου και του Αντιδημάρχου Πατρέων Σπύρου Δεμαρτίνου κατέληξε η σημερινή συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Aχαϊας με θέμα τους πυλώνες υψηλής τάσης της ΔΕΗ και τα δίκτυα υπογειοποίησης.

Ο καυγάς φούντωσε όταν ο Δήμαρχος Ρίου αρνούμενος να δεχθεί την μεταφορά των γραμμών στην ανατολική πλευρά του Χαράδρου, προς Ρίο, άρχισε να ρίχνει ...ρουκέτες προς την πλευρά των εκπροσώπων του Δήμου Πατρέων κκ. Δεμαρτίνου, Κουρεμένου και Μπακαλάρου, που παρίσταντο στη συνεδρίαση.

"Η ΔΕΗ- είπε ο κ. Λιακόπουλος- άρχισε μια κουβέντα με τον ισχυρό μας γείτονα, την Πάτρα, που μας κοιτάει πάντα ζηλόφθονη. Υπάρχει μια γενικότερη αντίληψη. έτσι προσπάθησαν να μας φορτώσουν και τους μετανάστες έτσι και τώρα θέλουν την υπογειοποίηση για αυτούς."

Ο κ. Λιακόπουλος μάλιστα ονόμασε εκπροσώπους της ΔΕΗ τους εκπροσώπους του Δήμου γεγονός που άναψε επικινδυνα τα αίματα.

Ο κ. Κουρεμένος αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ ο κ. Δεμαρτίνος έγινε έξαλλος και απαίτησε από τον κ. Λιακόπουλο να ανακαλέσει.

Καθόλη τη διάρκεια του καυγά, ακούγονταν χειροκροτήματα και γιουχαϊμστα από τους υποστηρικτές της μίας και της άλλης πλευράς."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου