Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ

Οι εκλογές της 4ης Οκτωβρίου είναι πια πολύ κοντά.
Προφανής η σημασία τους για τον τόπο αλλά και για τα κόμματα και τους υποψηφίους βουλευτές.
«Κάθε ψήφος μετράει», λέει ο ένας.
«Καμία ψήφος να μην πάει χαμένη», λέει ο άλλος…
Εμείς λέμε, «μακάρι αυτό να ισχύει και για τις δικές μας ψήφους».
Μακάρι οι υποψήφιοι και οι πάσης φύσεως αρμόδιοι για το θέμα που μας απασχολεί με την απειλή εγκατάστασης πυλώνων υψηλής τάσης στο Βελβίτσι, να αναγνωρίσουν τις ψήφους μας ως ισάξιες με εκείνες των υπολοίπων συμπολιτών μας.
Μακάρι να δούν όλοι το έγκλημα που πάει να κάνει η ΔΕΗ στον οικισμό μας και να συμβάλλουν στη λήψη των τελικών και δίκαιων αποφάσεων.

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Ήδη στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου πολλοί υποψήφιοι βουλευτές από όλα τα κόμματα εξέφρασαν δημοσίως την υποστήριξή τους στο δίκαιο του αγώνα μας.
Και αυτό έχει την αξία του.
Μόνο ευχόμαστε να μη μας ξεχάσουν τη Δευτέρα και να σταθούν στο πλευρό μας απ΄ όποια θέση και αν τους τάξει ο λαοός.
Όμως, το αν θα πάμε την Κυριακή στην κάλπη, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνον από τη στάση του Δημάρχου Πατρέων, του Ανδρέα Φούρα.

ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΚΟΥΣ;

Είναι στο χέρι του Δημάρχου να κάνει επιτέλους την καθοριστική παρέμβαση στη ΔΕΗ, ώστε να αλλάξει το σχέδιό της και η Γ.Μ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΑΤΡΑ Ι να μην περάσει εναέρια από τα όρια του οικισμού μας.
Είναι στο χέρι του να προκαλέσει νέα απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την τροποποίηση της όδευσης, που έχει γίνει κόντρα στην ομόφωνη απόφαση της 22ας Ιουλίου 2008 και καθ’ υπέρβαση της εξουσιοδότησης που έλαβε τότε ο κύριος Φούρας από το Σώμα.
Είναι στο χέρι του να ζητήσει την υλοποίηση της από 22.7.2009 απόφασης του Δ.Σ. για επιτόπια αυτοψία των μελών του- άλλωστε εκκρεμεί σχετικό αίτημα της Επιτροπής Πρωτοβουλίας των κατοίκων και του Δ.Σ. του Πολιτιστικού
Συλλόγου Βελβιτσίου προς την πρόεδρο του Δ.Σ. με ημερομηνία 21.9.2009.
Περιμένουμε Δήμαρχε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου