Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΙ Η ΔΕΗ…ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΗΣ!!!

Σήμερα, γιορτή της Παντάνασσας, στο Βελβίτσι έχουν πανηγύρι. Γιορτάζει το ξωκλήσι της Παναϊτσας και μαζί όλοι οι κάτοικοι του χωριού, μόνιμοι ή μη.
Σήμερα, λοιπόν συνεργείο της ΔΕΗ επέλεξε να εμφανιστεί -σε κάπως απόμερο σημείο είναι η αλήθεια- στα όρια του Οικισμού και να κάνει τις περίφημες μετρήσεις του.
Αποτυπώσεις τις λένε τώρα!
Πώς αποτυπώνεις όμως τα κομμένα δέντρα;
Πώς αποτυπώνεις την οργή και την αγανάκτηση των κατοίκων;
Τέλος πάντων, κάποιοι κάτοικοι, επιστρέφοντας από την εκκλησία, αντιλήφθηκαν το συνεργείο και έσπευσαν στο σημείο των μετρήσεων, όπου ακολούθησε αντιπαράθεση σε όλους τους τόνους.
Το συνεργείο εξαναγκάστηκε υπό την πίεση των αντιδράσεων να φύγει, αλλά διαβεβαίωσε ότι αύριο θα επανέλθει.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψη που διατύπωσε ο επικεφαλής του, ότι οι «αποτυπώσεις» που κάνουν είναι αναγκαίες για την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου της ΔΕΗ!!!
Επίσης διαπιστώθηκε ότι η έγκριση που φέρεται να έχει δώσει ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, Σπ. Σπυρίδων, για «επέμβαση σε δημόσια δασική έκταση» ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ, ούτε καν κάποιου άλλου αντ’ αυτού!!!
Όσο περνάει ο καιρός το «μυστήριο» γύρω από τις νέες γραμμές υψηλής και υπερυψηλής τάσης στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας πυκνώνει, όμως ταυτοχρόνως το κουβάρι έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου