Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

ΠΥΛΩΝΕΣ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Aν και αναβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα η συζήτηση του θέματος για την εγκατάσταση πυλώνων υψηλής και υπερυψηλής τάσης μέσα στον οικισμό του Χαράδρου και στου Μπάλα, έχουμε λόγους να πιστεύουμε, ότι η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο.
*Ο Δήμαρχος, Ανδρέας Φούρας, μας δέχτηκε το πρωί της ίδιας μέρας και φάνηκε πως μας άκουσε με προσοχή. Φάνηκε πως κατανόησε ότι ο αγώνας μας δεν είναι απλώς για το θεαθήναι.
Φάνηκε πως κατάλαβε, ότι δεν μας κινούν κάποια μικροσυμφέροντα, αλλά ότι μας κινητοποιεί το δίκιο και η αγωνία μας για την υγεία, για το αύριο των παιδιών μας σ’ ένα καθαρό και υγιές φυσικό Περιβάλλον.
*Πληροφορηθήκαμε, ότι ο Δασάρχης Πατρών κατέθεσε μήνυση κατά της ΔΕΗ, επειδή συνεργείο της προχώρησε στην κοπή δένδρων και θάμνων στο δάσος πάνω από του Μπάλα, ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ!
*Έχουμε ενημερώσει όλους σχεδόν τους φορείς, που μπορεί να έχουν άμεση ή έμμεση εμπλοκή στο θέμα, τις δημοτικές παρατάξεις και τις τοπικές οργανώσεις όλων των Κομμάτων. Βρήκαμε παντού θετική ανταπόκριση!
ΕΚΚΡΕΜΕΙ πλέον, και πιστεύουμε ότι θα γίνει σύντομα, συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος, τον κύριο Σπύρο Σπυρίδωνα.
Όλα αυτά μας κάνουν να αισιοδοξούμε. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και με οδηγό αυτό το ΔΙΚΙΟ και την ΑΛΗΘΕΙΑ θα τη βρούμε την άκρη και στο τέλος θα νικήσουμε.
Στο τέλος θα αποτρέψουμε τα σχέδια, που θέλουν να γίνουμε, εμείς στο Βελβίτσι και στου Μπάλα, η ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΧΑΒΟΥΖΑ της Πάτρας, της Βούντενης ή όποιου φανερού ή κρυφού συμφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου