Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

STOP ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ!

Βιομηχανία χαρτών όδευσης της Γραμμής Μεταφοράς (Γ.Μ.) Κόρινθος-Πάτρα Ι, φαίνεται πως έχουν στήσει κάποιοι στο Δήμο Πατρέων και, προφανώς, με την συνεργασία κάποιων άλλων στη ΔΕΗ, κάθε φορά παρουσιάζουν όποιον χάρτη βολεύει τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις τους.

Προ ημερών (18.7.09) κάτοικοι του Χαράδρου (Βελβιτσίου) αποκάλυψαν, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίασή του, στις 20 Ιουλίου 2008, είχε εγκρίνει την πρόταση της ΔΕΗ και τον συνοδευτικό χάρτη (χ 2), που ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ τον οικισμό τους, σε αντίθεση με έναν άλλον χάρτη (χ.1)που τους έδειχναν μέχρι τότε. Λίγες μέρες αργότερα, (21.7.09) σε νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. επιδείχτηκε τρίτος χάρτης (χ. 3), που δείχνει τις Γ.Μ. να διασχίζουν τον Χάραδρο.


ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΡΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ


Για να καταλάβει κανείς τον εμπαιγμό των κατοίκων από τον Δήμο Πατρέων και ειδικότερα από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
*Αρχικά διοχέτευσε στους κατοίκους μέσω του Αρκτικού Διαμερίσματος τον χάρτη 1 (χ 1) και που τους ανάγκασε να βγούν στους δρόμους, αφού έφερνε τον καρκίνο στις αυλές τους.
*Στη συνέχεια, και μετά από πρωτοκολλημένη αίτηση ενός κατοίκου, τους έδωσε στις 17.7.09 τον χ.2, δηλαδή τον ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ από το Δ.Σ. και,
*Τέσσερις ημέρες αργότερα παρουσίασε στο Δ.Σ., άλλον, τον χ. 3, στον οποίο σχεδίασαν πλέον τις Γ.Μ. μέσα από τον Χάραδρο, και με τα σχετικά γραφήματα.
ΠΟΤΕ και ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ;
ΓΙΑΤΙ, αν προϋπήρχε, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΙΣ 17.7.09, αλλά έδωσαν τον χ 2, δηλαδή αυτόν που υπέβαλε η ΔΕΗ, ενέκρινε το Δ.Σ. και εν τέλει αυτόν που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ;
ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ !
Ευλόγως θεωρεί κανείς, ότι στον Δήμο λειτούργησε ΧΑΛΚΕΙΟ χαρτών και παραποίησης της απόφασης του Δ.Σ. της 20ης Ιουλίου 2008.



ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ


Γίνεται φανερό ότι ΜΕΘΟΔΕΥΤΗΚΕ η αλλαγή της όδευσης των Γ.Μ. υψηλής και υπερυψηλής τάσης ΚΡΥΦΑ και πίσω από κλειστές πόρτες, ώστε να εξυπηρετηθούν ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ κομματικών φίλων στο πλαίσιο ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.

Γίνεται φανερό, πως κάποιοι στο Δήμο Πατρέων δεν διστάζουν να παραποιήσουν ακόμα και ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ φίλους τους στη ΒΟΥΝΤΕΝΗ και στη ΔΡΑΓΩΛΑΙΝΑ.

Αυτούς που τάχα αντέδρασαν (άραγε πότε και ποιές κινητοποιήσεις έκαναν;) και ανάγκασαν τΟΝ Δήμο να αλλάξει τον χάρτη 2 και κατά συνέπεια την ίδια την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 20ης Ιουλίου 2008 .

Αυτούς, που ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ δήλωναν συμπαράσταση στον αγώνα των κατοίκων του Χαράδρου, ενώ είχαν μεθοδεύσει οι ίδιοι την αλλαγή της όδευσης των Γ.Μ. υψηλής και υπερυψηλής τάσης, πιστοί στη μόνη αρχή που είναι ικανοί να γνωρίζουν: Την αρχή που θέλει τις ΒΡΩΜΙΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής,
Κυρίες και Κύριοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων,

Σεβαστείτε την ψήφο που δώσατε στις 20 Ιουλίου του 2008 και απαιτείστε την εφαρμογή της απόφασης αυτής!

Μην επιτρέπετε σε κανέναν να φέρνει σε αντιπαράθεση Δημότες μεταξύ τους. Αυτό είναι άηθες.


Αποτρέψτε την ΑΔΙΚΙΑ που επιχειρείται εις βάρος των κατοίκων και του Περιβάλλοντος στον Χάραδρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου